Transmiterea de notificari privind hotararile de consiliu local

 

In cazul in care un cetatean doreste sa fie notificat referitor la hotararile de consiliu, acesta va trebui sa isi creeze un cont si o parola la nivelul portalului institutiei. Contul se va baza pe o adresa de email activa, detinuta de persoana/organizatia solicitanta. Acest cont personal va putea fi folosit si pentu accesarea altor servicii online furnizate de primarie. In cazul in care contul exista deja, acesta va putea fi folosit si pentru acest serviciu.

Odata completate informatiile de identificare si validate de responsabilii desemnati din cadrul institutiei (adresa, cod numeric CNP pentru persoane fizice sau cod fiscal Ro pentru persoane juridice), serviciul online se activeaza pentru solicitant si, ori de cate ori apare o noua hotarare de consiliu, cetateanul va fi notificat atat in contul personal cat si prin email, in cazul in care si-a inregistrat o adresa valida.

La inregistrarea cererii de notificare, ceetateanul va mai putea bifa si optiunea de notificare pentru orice informatie pe care institutia o considera relevanta. Astfel, cetateanul va fi informat pe diverse subiecte de interes local, pe care le-a selectat la momentul inregistrarii cererii.

Beneficiarii acestui serviciu sunt cetatenii si angajatii primariei.

 

Avantajele utilizarii serviciului :

- pentru cetatean: cetateanul va fi notificat la aparitia unor noi hotarari de consiliu sau alte informatii relevante pentru comunitate; cetateanul va fi notificat chiar si in cazul in care nu stie de existenta unui anumitsubiect, subliniind proactivitate din partea primariei

- pentru angajatii primariilor: reducerea cozilor de la ghiseele de informare ale institutiei si, implicit, reducerea stresului pentru angajati